Wedstrijdverslagen

Op deze pagina zijn wedstrijdverslagen te vinden, ingestuurd door onze leden. Mocht u ook een wedstrijdverslag willen publiceren op de website, stuur deze dan naar fiksflits@ckvfiks.nl.

Fiks 2 verlengt verblijf in reserve hoofdklasse

20 juni 11:15  Het tweede selectieteam heeft afgelopen zaterdag in de laatste competitieronde uitstekende zakengedaan. Na winst in Wormer op het hoger geklasseerde Groen Geel 2 zal Fiks 2 ook komend seizoen in de reserve hoofdklasse uitkomen. meer »

Fiks speelt laatste thuiswedstrijd gelijk

13 juni 11:45  Fiks en Sporting Delta hebben elkaar in de voorlaatste wedstrijd in deze competitie evenwicht gehouden voor wat betreft het resultaat. De uitslag kwam op 14-14.meer »

Fiks mist tegen Avanti wedstrijdritme

29 mei 17:30  De selectie van Fiks heeft een wrange zaterdagmiddag achter de rug. In Pijnacker gingen zowel het eerste als het tweede achttal kansloos onderuit.meer »

Schutterstoernooi Fiks was ouderwets gezellig

29 mei 15:00  Op Hemelvaartsdag wordt bij Fiks traditiegetrouw het schutterstoernooi gehouden. Dus ook in 2022. De leiding lag dit jaar in handen van Rick van der Kraan, Theo Vreeken en Roy Vreeken. Het werd weer een gezellige dag.meer »

Fiks kan Dalto niet verrassen

22 mei 14:15  Fiks heeft tegen de nummer 2 van de ranglijst, Dalto, niet voor een stunt kunnen zorgen. Vrijwel de gehele wedstrijd liep de Oegstgeester formatie achter de feiten aan.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!