Wedstrijdverslagen - CKV Fiks

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Wedstrijdverslagen

Op deze pagina zijn wedstrijdverslagen te vinden, ingestuurd door onze leden. Mocht u ook een wedstrijdverslag willen publiceren op de website, stuur deze dan naar fiksflits@ckvfiks.nl.

Teamprestatie Fiks tegen Tempo

22 mei 12:15  Fiks heeft afgelopen zaterdag een zeer verrassende 12-16 zege geboekt in Alphen a.d. Rijn tegen Tempo. Grote blijdschap dus na afloop.meer »

146x gelezen

Fiks moet in slotfase genoegen nemen met puntendeling

15 mei 18:15  Fiks kwam tegen Dos Westbroek niet verder dan een gelijkspel. Bij het slotsignaal stond er 17-17 op het bord.meer »

94x gelezen

Fiks pakt belangrijke punten

24 april 18:00  Fiks 1 is de tweede helft van de veldcompetitie goed begonnen met een nipte, maar belangrijke zege op Avanti. De ontmoeting op de Voscuyl eindigde in 22-21. meer »

192x gelezen

Fiks 2 mist ondanks zege de titel

3 april 14:15  Fiks 2 heeft de laatste zaalcompetitiewedstrijd met overtuigende cijfer gewonnen. Het werd in Zaanstad 19-28.meer »

184x gelezen

FiksFlits: Het veldseizoen gaat weer beginnen

3 april 14:15  Het 2e heeft het net niet gehaald, maar hebben een geweldig seizoen gedraaid. Zo ook de A1 die pas een paar wedstrijden voor het einde het kampioenschap verspeelde. Alleen de B2 is kampioen geworden in de zaal, voor Fiks begrippen een magere oogst. Het belangrijkste is echter dat iedereen het vooral naar hun zin heeft en dat gevoel heb ik wel en dat is fijn.meer »

241x gelezen

Fiks 2 ondanks nederlaag nog in de race voor kampioenschap

27 maart 22:45  Het tweede selectieteam is ondanks het verlies tegen Koog Zaandijk 3 nog niet kansloos voor de titel. De reden is dat koploper Dalto 3 ook heeft verloren. Het is een knappe prestatie van het team van trainer Rob Schoof en teamleider Rob Coli dat Fiks 2 zich als debutant zo nadrukkelijk profileert in de reserve Hoofdklasse.meer »

111x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!