Wedstrijdverslagen

Op deze pagina zijn wedstrijdverslagen te vinden, ingestuurd door onze leden. Mocht u ook een wedstrijdverslag willen publiceren op de website, stuur deze dan naar fiksflits@ckvfiks.nl.

Fiks verlaat Dordrecht zonder punten

Gisteren, 18 oktober 12:00  Fiks heeft een nare smaak overgehouden aan de ontmoeting in Dordrecht tegen Sporting Delta. Aan het eind van de wedstrijd stond een 17-12 voordelige stand voor de thuisploeg op het scorebord. meer »

Fiks 1 deelt punten met Avanti

11 oktober 8:45  Fiks moest genoegen nemen met een gelijkspel tegen Avanti. De uitslag van 23-23 bewijst dat het vele publiek een spannend treffen heeft gezien. meer »

Een wedstrijd om snel te vergeten

3 oktober 15:15  Fiks beleefde in Driebergen tegen kampioenskandidaat Dalto een uitermate vervelende wedstrijd, die maar snel vergeten moet worden. De ontmoeting eindigde in een klinkende zege voor de thuisploeg: 26-12.meer »

Fiks snel klaar met Swift

26 september 16:15  Fiks heeft in Middelburg een overtuigende 14-24 zege geboekt op het nog puntloze Swift. Daarmee is nadrukkelijk afstand genomen van zowel genoemde vereniging en Sporting Delta. Volop tevreden keerden spelers en supporters met de bus huiswaarts.meer »

Fiks moet punten aan DSC laten

19 september 14:30  Fiks is er niet in geslaagd om de punten in huis te houden. Na een uitermate boeiende confrontatie ging DSC met een 20-22 zege terug naar Eindhoven.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!