Wedstrijdverslagen - CKV Fiks

Wedstrijdverslagen

Op deze pagina zijn wedstrijdverslagen te vinden, ingestuurd door onze leden. Mocht u ook een wedstrijdverslag willen publiceren op de website, stuur deze dan naar fiksflits@ckvfiks.nl.

Fiks kan voorsprong niet vasthouden

30 januari 12:30  Fiks heeft de thuiswedstrijd tegen Oost-Arnhem niet winnend kunnen afsluiten. Uiteindelijk pakte de tegenstander met 26-28 de zege.meer »

Fiks kan koploper DSC niet verrassen

24 januari 22:30  Fiks heeft na de winst vorige week in Arnemuiden de goede lijn niet kunnen doortrekken. In sporthal de Cuyl ging de ontmoeting tegen DSC met overtuigende cijfers verloren: 23-32.meer »

Eerste zege Fiks in de Korfbal League 2

16 januari 15:45  Fiks is van de hatelijke 0 af. Na acht nederlagen werd de wedstrijd in Arnemuiden tegen TOP winnend afgesloten. Uitslag: 16-23.meer »

Fiks in slotseconden alsnog nipt onderuit

9 januari 12:30  Fiks heeft afgelopen zaterdag in de Cuyl tegen Deetos een pijnlijke nederlaag geleden. De winst leek dichtbij op de stand van 25-24, maar na de gelijkmaker ging het 7 seconden voor tijd alsnog mis.meer »

Fiks blijft met lege handen

12 december 13:30  Opnieuw is het Fiks niet gelukt om punten te behalen in de Korfballeague 2. In de vijfde ronde van de competitie ging Fiks kansloos onderuit tegen Tempo. De uitslag van 23-33 spreekt boekdelen.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!