Wedstrijdverslagen

Op deze pagina zijn wedstrijdverslagen te vinden, ingestuurd door onze leden. Mocht u ook een wedstrijdverslag willen publiceren op de website, stuur deze dan naar [email protected].

Kampioenen jeugdteams Fiks in zaalcompetitie

25 maart 10:45  Fiks D1 en E3 pakken de titelmeer »

Fiks klaart klus om de titel

18 maart 11:45  Afgelopen zaterdag is Fiks in Wolvega kampioen geworden na een 22-22 gelijkspel tegen mede titelkandidaat SCO. Komend seizoen zal de Oegstgeester korfbalclub opnieuw uitkomen op het één na hoogste niveau van de competitie; Korfballeague 2.meer »

Fiks neemt revanche op Wageningen

11 maart 20:00  Fiks heeft afgelopen zaterdag revanche genomen op Wageningen, waartegen in de vorige ontmoeting de enige nederlaag dit zaalseizoen werd geleden. Na het eindsignaal stond er 28-23 als eindstand op het scorebord.meer »

Felicitaties voor Fiks D1

4 maart 17:45  Afgelopen zaterdag pakte Fiks D1 de titel na een 8-6 zege op Korbis D1. Daarmee was de laatste horde op weg naar het kampioenschap genomen. Fiks D1 speelt vrij hoog en treft daarom tegenstanders van formaat.meer »

Fiks blijft op koers voor kampioenschap

4 maart 17:45  Afgelopen zaterdag heeft Fiks ook de wedstrijd tegen SDO uit Kamerik winnend afgesloten. Na afloop stond er een 28-21 voordelige stand op het bord. Daarmee bleef de koppositie behouden. meer »

Fiks zonder problemen langs NKC’51

12 februari 18:45  Fiks heeft zonder al te veel problemen de volgende horde genomen op weg naar een mogelijk kampioenschap. Het Nijverdalse NKC’51 werd afgelopen zaterdag in De Cuyl met 31-24 verslagen. Daarmee blijft koploper Fiks twee punten voor op Wageningen en SCO.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!