Wedstrijdverslagen - CKV Fiks

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Wedstrijdverslagen

Op deze pagina zijn wedstrijdverslagen te vinden, ingestuurd door onze leden. Mocht u ook een wedstrijdverslag willen publiceren op de website, stuur deze dan naar fiksflits@ckvfiks.nl.

Fiks houdt ongeslagen status

6 december 11:30  Fiks heeft ook de vierde zaalcompetitiewedstrijd in winst omgezet. In eigen huis werd van het Groningse NIC met 27-23 gewonnen. Michelle Rozenbroek werd voorafgaand gefeliciteerd met het spelen van haar 100e wedstrijd voor Fiks.meer »

86x gelezen

Fiks in tweede helft ruim langs NKC

28 november 22:45  Afgelopen zaterdag stond voor Fiks de verre uitwedstrijd tegen NKC in Nijverdal op het programma. De reis was niet voor niets; met een duidelijke 17-27 zege toog de formatie van Bas Harland weer naar Oegstgeest.meer »

147x gelezen

Fiks pakt zege tegen DOS

20 november 16:00  Afgelopen zaterdag heeft Fiks ook de tweede wedstrijd zaalcompetitie gewonnen. Op DOS uit Westbroek werd een 25-18 winst geboekt. Hiermee staat Fiks samen met het eveneens ongeslagen Wageningen bovenaan de ranglijst van Hoofdklasse B. meer »

210x gelezen

Fiks begint in Putten zaalcompetitie met zege

13 november 12:15  Fiks is de zaalcompetitie positief begonnen. Afgelopen zaterdag was de openingswedstrijd van dit zaalseizoen tegen De Meeuwen. Met een 16-22 zege op zak keerde het team van trainer Bas Harland weer huiswaarts.meer »

239x gelezen

Fiks wint eerste wedstrijd Haagse Korfbaldagen

1 november 19:00  Fiks is de Haagse korfbaldagen gestart met een minimale zege op Meervogels. Het werd in sporthal De Cuyl 27-26.meer »

226x gelezen

Fiks deelt de punten met Dalto

16 oktober 13:45  Fiks trad in Driebergen aan tegen Dalto voor de laatste wedstrijd van de eerste helft veldcompetitie. De kaarten in Ereklasse, poule D, waren na de vorige competitieronde al geschud, omdat Koog Zaandijk en Fiks al zeker waren van plaatsing voor de fase om het landskampioenschap Dit vindt plaats in de tweede helft veldcompetitie. De ontmoeting afgelopen zaterdag eindigde in 22-22; een scoringsrijke wedstrijd.meer »

243x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!