Wedstrijdverslagen

Op deze pagina zijn wedstrijdverslagen te vinden, ingestuurd door onze leden. Mocht u ook een wedstrijdverslag willen publiceren op de website, stuur deze dan naar fiksflits@ckvfiks.nl.

Fiks neemt in tweede helft afstand van KVA

12 december 18:00  Fiks heeft pas in de tweede helft afstand kunnen nemen van het Amstelveense KVA. Na een spannende eerste rondgang, liep het team van Aad van Rijthoven en Nico van Welzen weg naar een 19-13 zege.meer »

Fiks overtuigt tegen ODIK

29 november 12:30  Fiks heeft de uitwedstrijd tegen ODIK overtuigend gewonnen met 24-30. Daarmee zijn de eerste twee competitiepunten in deze jaargang van de zaalcompetitie binnen. Gezien het feit dat Fiks in de veldcompetitie twee klassen hoger speelt, was het geen verrassend resultaat.meer »

DSC een maatje te groot voor Fiks

22 november 14:00  Fiks heeft in de eerste wedstrijd van de nieuwe zaalcompetitie de meerdere moeten erkennen in het Eindhovense DSC. De 27-20 eindstand is daarvan getuige.meer »

Fiks wint overtuigend van SKF

1 november 16:45  Na drie nederlagen op rij heeft Fiks zich herstelt door een 19-15 zege op rode lantaarndrager SKF, dat daardoor puntloos onderaan de ranglijst blijft. De broodnodige winst leidde na het laatste fluitsignaal tot grote opluchting. Zeker omdat de nummer 7, Swift, ook verloor. Fiks heeft daarmee ruim afstand van de degradatiezone genomen.meer »

Fiks F1 najaarskampioen

25 oktober 19:15  Een geweldige prestatie van de selectie van de jongste spelersgroep. Afgelopen zaterdag werd in Sassenheim de kampioenswedstrijd tegen TOP F1 gespeeld.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!