Wedstrijdverslagen

Op deze pagina zijn wedstrijdverslagen te vinden, ingestuurd door onze leden. Mocht u ook een wedstrijdverslag willen publiceren op de website, stuur deze dan naar fiksflits@ckvfiks.nl.

Leerzame clinics voor jongere Fiksleden

19 april 10:00  De jeugdteams van Fiks kunnen gelukkig weer trainen. Afgelopen zaterdag ging het anders. De spelers van de selectieteams spelen op hoog niveau. Zij boden de D, E en F-teams clinics aan. Daarin zijn de trainingen op een wat intensiever niveau. De selectiespelers hebben door de jaren heen een grote dosis ervaring opgedaan met alle aspecten van de korfbalsport. Zij waren graag bereid om hun verworven vaardigheden over te brengen op de jeugdspelers. Velen waren gekomen om aan de clinics deel te nemen.meer »

CKV Fiks brengt sponsormagazine uit

7 december 10:15  Fiks heeft voor het eerst een Glossy uitgebracht. Het is een sponsormagazine, waarin de sponsors van de vereniging zich met een fraaie advertentie nadrukkelijk profileren.meer »

Jeugd Fiks begint zaalseizoen met clinics

16 november 16:30  Competitie mag nog niet gespeeld worden, maar de jeugd is wel met trainen in de zaal begonnen. De seniorenteams moeten, in verband met coronamaatregelen, nog even pas op de plaats maken. Afgelopen zaterdag stonden clinics in sporthal De Cuyl op het programma voor de D-, C-, B- en A-jeugd. Deze vonden plaats onder leiding van ervaren trainers, die hoogspelende seniorenteams trainen.meer »

Fiks vloert hardhandig koploper Avanti

12 oktober 12:45  Na nederlagen tegen Tempo en Groen Geel heeft Fiks afgelopen zaterdag een goed herstel laten zien tegen de verrassende koploper Avanti, die na vijf speelronden ongeslagen aan kop ging. Gerekend was op een wedstrijd die spannend zou verlopen en mogelijk pas in de slotfase zou worden beslist. De realiteit verliep anders; in de tweede helft werd de koploper weggespeeld. De 21-12 zege vormt onweerlegbaar bewijs. Ruim 100 personen/huishoudens volgden de wedstrijd op life stream.meer »

Fiks kan titelkandidaat Groen Geel niet verrassen

5 oktober 14:30  Het lukte Fiks niet om een stunt uit te halen tegen de torenhoge titelfavoriet uit Wormer. Werd vorige week nog nipt verloren van outsider voor de bovenste plek, Tempo, nu stond er een nadrukkelijker nederlaag op het bord: 16-20.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!