Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Fiks in de media

Korfbalvereniging Fiks verspreidt informatiemagazine gemeente Oegstgeest

28 maart 17:45  Het nieuwe jaarlijkse informatiemagazine van de gemeente Oegstgeest is uitgekomen. Deze werd normaal door een commercieel bedrijf verspreid. Dit jaar zal de huis aan huisbezorging plaatsvinden door korfbalvereniging Fiks.meer »

443x gelezen

Hoofdklasse A, #14, TOP best of the rest, AW.DTV stelt teleur

9 maart 20:45  In de laatste speelronde deed eigenlijk geen enkele wedstrijd ertoe. Wel was TOP - AW.DTV een mooi affiche, waar de Zeeuwen uiteindelijk de betere was. Zij zijn 'best of the rest' van de Hoofdklasse A.meer »


Hoofdklasse A #13, KCC kampioen, Avanti gedegradeerd

6 maart 14:15  KCC is kampioen geworden van de Hoofdklasse A. De ploeg van trainer Frits Wip won met 22-21 van AW.DTV en kan daardoor de titel niet meer ontgaan. KCC plaatst zich daardoor samen met Nieuwerkerk voor de play-offs.meer »


Hoofdklasse A, #12: TOP (A) maakt strijd om play-offs weer spannend

17 februari 18:00  TOP Arnemuiden heeft de strijd om de play-off-plaatsen weer spannend gemaakt. De Zeeuwen wonnen de uitwedstrijd bij HKC met 25-28 en staan nog maar twee punten achter nummer twee Nieuwerkerk. Dit omdat de ploeg van Leon Simons afgelopen zaterdag zelf verloor. meer »


Hoofdklasse A, #11: KCC schudt HKC af in strijd om play-offs

10 februari 18:00  Speelronde elf van de Hoofdklasse A was voor koploper KCC een fijne. Het versloeg play-off concurrent HKC met maar liefst tien doelpunten verschil (22-32) en plaatst zich zo goed als zeker voor de play-offs.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!