Flinkies & Kangoeroes - CKV Fiks

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Flinkies & Kangoeroes

Ook voor de allerjongsten is er een plekje om te sporten bij Fiks. Wij zijn dan ook blij om u en uw kind(eren) bij onze mooie en gezellige vereniging te mogen verwelkomen!

Flinkies

Een aantal jaren geleden is Fiks gestart met de Flinkies, voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Waarom eigenlijk?

 • Jong kennismaken met sporten en bewegen verhoogt de kans dat kinderen blijven bewegen op latere leeftijd
 • Door bewegen met ouders (1-op-1) geven ouders het goede voorbeeld aan hun kind (“zien bewegen, doet bewegen”)
 • Het stimuleren van:
  - bewegingservaring (grove motoriek, oog-hand coördinatie, etc.)
  - samenwerken
  - plezier in bewegen
 • Wegnemen van motorische onzekerheden
 • Vroeg kennis laten maken met onze vereniging


Aan meetrainen met de Flinkies zijn geen kosten verbonden. Dit bieden wij als vereniging gratis aan. Wacht dus niet langer en stuur een mailtje naar flinkies@ckvfiks.nl om mee te komen trainen op zaterdagochtend van 10.00 - 10.45 uur. Meer informatie over de Flinkies kunt u vinden op de Flinkies Teampagina.

Kangoeroes

Als uw kind 4 jaar wordt, dan mag het meetrainen met de Kangoeroes (bij onze Kangoeroe Klup). Uw Kangoeroe wordt dan officieel lid van Fiks en van het KNKV (Koninklijk Nederlands Korfbal Verbond). U ontvangt hiervoor van ons een lidmaatschapformulier. Van onze bond krijgt ieder nieuw lid een mooi gratis Kangoeroe Klup T-shirt thuis gestuurd, waar uw kind in kan trainen op zaterdagochtend. De trainingen blijven op zaterdagochtend gegeven worden, van 10.00 - 10.45/11.00 uur. Bij de Kangoeroes komt de korfbalsport steeds meer centraal te staan. Ook voor de Kangoeroe Klup hebben we een speciale Kangoeroe Klup Teampagina.

Informatieblad Flinkies & Kangoeroes

Wilt u alle informatie over de Flinkies en Kangoeroes bij Fiks even rustig kunnen nalezen? Dat kan, wij hebben daarvoor een informatieblad opgesteld waarin overzichtelijk staat opgenomen hoe de eerste jaren van onze jongste leden bij Fiks verlopen.

 

Download het informatieblad

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!