Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Update ballen en sleutel schema (Apollohal)

Vandaag, 20 januari 10:30  Update ballen en sleutel schema (Apollohal)meer »


FiksFlits: We mogen weer en toch zijn er zorgen bij Fiks!

16 januari 11:15  Eindelijk een klein beetje lucht voor de vele sporters in Nederland, we mogen weer sporten. Het blijft nog steeds onbegrijpelijk dat in heel Europa de competities doorgaan en bij ons niet. We hebben ermee te dealen en hopelijk besluiten ze na 25 januari dat ook de officiële wedstrijden weer van start kunnen gaan. De bond heeft nog steeds een scenario achter de hand dat er een beperkte competitie afgewerkt kan worden. Helaas is de berichtgeving hierover erg summier en kan ik daar weinig nieuws over vertellen. Vandaag vergadert het KNKV over nadere berichtgeving.meer »

60x gelezen

Trainingstijden Jeugd Lockdown

10 januari 13:00  Bijgevoegd vind je de Trainingstijden voor de Jeugd gedurende de lockdown periode.meer »

74x gelezen

Fiksflits: De kerstkilo’s kunnen er weer vanaf getraind worden!

10 januari 13:00  Weliswaar alleen voor de jeugd én in de buitenlucht, maar dat is in ieder geval een begin. Naast het opening van de basis- en middelbare scholen zijn dit hopelijk de eerste stapjes naar het ‘oude’ normaal. meer »

58x gelezen

FiksFlits: Gelukkig Nieuwjaar!

4 januari 10:00  Beste Fiksers, De eerste FiksFlits van 2022! Het bestuur wenst jullie allen een gelukkig, gezond en vooral sportief 2022 toe! Laten we hopen dat 2022 een jaar wordt waarin we weer terug kunnen naar het 'oude normaal' en elkaar weer wat vaker kunnen treffen. Want het blijft zonde dat we elkaar zo weinig zien tijdens trainingen, wedstrijden en in de kantine van de Cuyl.meer »

71x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!