Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Bestuursbericht: Belangrijke A.L.V.

10 mei 18:00  Ik ga beginnen met een groot compliment te geven aan alle trainers, ze staan al vanaf februari in de kou alle spelers het zo goed mogelijk naar de zin te maken en dat valt echt niet. Ondanks alle clinics, wedstrijden, leuke oefeningen etc hebben we erg veel afzeggingen gehad. Het heeft ook absoluut met corona te maken want veel clubs hebben er last van, maar voor de opbouw van de club is het niet goed.meer »

180x gelezen

Vacature Vrijwilligerscommissie

10 mei 17:45  Bekijk de vacature voor de vrijwilligerscommissie!meer »

167x gelezen

Bestuursbericht: Zonnige Koningskorfbalspelen

3 mei 19:45  Wat een cadeautje die zonnige Koningsdag en ook zo welkom met ca. 50 kinderen op het veld. Jeugdevents had wederom alles uit de kast gehaald om er een gezellige middag van te maken. Een leuk parcours met (korfbal)spelletjes, een glaasje limo, oranje koek en een (gesmolten) chocolaatje zorgden voor veel blije gezichtjes. meer »

196x gelezen

Bestuursbericht: Ondertussen, achter de schermen

26 april 9:30  “In alle klassen zal dit voorjaar helaas geen vervolg van de veldcompetitie kunnen plaatsvinden.” De eerste zin in een schrijven dat alle verenigingen afgelopen donderdag ontvingen. Het door de overheid geschetste openingsplan biedt ruimte voor versoepelingen, waarvan de eerste ingaan op 28 april. De sport moet helaas nog even wachten, op zijn vroegst worden de eerste verruimingen op 11 mei effectief. In het bijna korfballoze seizoen 2020-2021 heeft het bestuur, gesteund door de talloze vrijwilligers van het klusteam tot events en de sponsorcommissie, niet stil gezeten. Vanuit het bestuur is er een aantal zeer belangrijke mededelingen.meer »

280x gelezen

Bestuursbericht: Clinics voor de F, E en D-jeugd een groot succes!

19 april 10:15  Afgelopen zaterdag was weer een heerlijke (bijna ouderwetse) Fiks dag! De dag begon met de Flinkies en de Kangoeroes die met heerlijk weer spelenderwijs aan het sporten waren.meer »

207x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!