Nieuws - CKV Fiks

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Kledingruil Start Seizoen 23-24

21 augustus 12:15  Op donderdavavond 24 augustus en dinsdagavond 29 augustus is de kledingcommissie vanaf 19.00 – 20.30 uur aanwezig in de Fikskantine voor het uitreiken van kleding aan nieuwe leden en het ruilen van kleding voor de overige leden.meer »

296x gelezen

Koop uw kerstboom bij Wiegel Tuinen en steun Fiks

6 december 11:45  Ook dit jaar verkoopt Wiegel Tuinen kerstbomen. De standplaats is aan de Lijtweg, nabij apotheek Beker. Er is een breed assortiment aan bomen te koop in allerlei soorten en maten.meer »

42x gelezen

Winter BBQ voor sponsoren en bedrijfsbezoek aan de Boeg viel in de smaak

6 december 11:45  Woensdag 29 november stond het jaarlijkse sponsoruitje op het programma. We starten op het bedrijventerrein De Boeg, waar een groot aantal van onze sponsoren gehuisvest is.meer »

73x gelezen

FiksFlits: Van het ene feest naar het andere!

6 december 11:45  Het is weer die tijd van het jaar waarin de festiviteiten snel op elkaar volgen. Dus ook veel activiteiten bij Fiks de afgelopen week en er valt nog genoeg te vieren! Wisselende resultaten op de velden dit weekend met een goede afsluiting van ons eerste team. Ze wonnen van NIC uit Groningen. Die heenreis was al lang en slaapverwekkend, de terugreis daardoor nog langer.meer »

62x gelezen

Fiks houdt ongeslagen status

6 december 11:30  Fiks heeft ook de vierde zaalcompetitiewedstrijd in winst omgezet. In eigen huis werd van het Groningse NIC met 27-23 gewonnen. Michelle Rozenbroek werd voorafgaand gefeliciteerd met het spelen van haar 100e wedstrijd voor Fiks.meer »

86x gelezen

Programmaboekje FIKS - NIC

1 december 9:00  Hier vindt u het programmaboekje voor de wedstrijd Fiks 1 tegen Nic. 1.meer »

203x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!