Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

FiksFlits: Laatste voorwoord 21-22

Gisteren, 27 juni 13:45  Het was weer een raar korfbaljaar met alle coronaperikelen en na de zaal kwam je nooit in een lekker ritme i.v.m. de vele feestdagen waardoor er constant een vrij korfbalweekend was. Uiteindelijk hebben gelukkig van veel mooie dingen kunnen genieten.meer »

28x gelezen

Even voorstellen nieuwe sponsor CKV Fiks: EMS-studio Bailine Oegstgees

Gisteren, 27 juni 13:30  Op dinsdag 21 oktober is Fiks een sponsor rijker. Vandaar een kennismakingsgesprek met de eigenares van bovengenoemd bedrijf. “Ik ben Tineke Switzar-Heemskerk, EMS-therapeut, gewichtsconsulent en orthomoleculair adviseur. Sinds 1 juni 2016 ben ik eigenares van EMS-studio Bailine Oegstgeest”, vertelt ze. Bailine is gevestigd aan de Irislaan 281 (naast het SCAL) in Oegstgeest.meer »

13x gelezen

CKV Fiks viert 95-jarig bestaan

Gisteren, 27 juni 13:30  Fiks heeft afgelopen zaterdag het 95-jarig bestaan gevierd. Op het Fiksterrein had de jubileumcommissie diverse activiteiten georganiseerd.meer »

23x gelezen

Fiks 2 verlengt verblijf in reserve hoofdklasse

20 juni 11:15  Het tweede selectieteam heeft afgelopen zaterdag in de laatste competitieronde uitstekende zakengedaan. Na winst in Wormer op het hoger geklasseerde Groen Geel 2 zal Fiks 2 ook komend seizoen in de reserve hoofdklasse uitkomen. meer »

117x gelezen

FiksFlits: 20 juni

20 juni 11:15  Op een enkele wedstijd na, is afgelopen weekend voor de meeste teams de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Het was vooral een warme speelronde, laten we hopen dat dit een gunstig voorteken is voor de aankomende zomerstop!meer »

93x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!