Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bestuur

Met de komst van de nieuwe website is de FiksFlits komen te vervallen. Zijn er berichten die bijzondere aandacht vereisen, dan worden die via deze nieuwe "Nieuwsflits" gemaild. Het is wel belangrijk dat we van iedereen een werkend e-mailadres hebben. Die e-mailadressen halen wij uit SportLink (onze ledenadministratie). Misschien zijn er teamgenoten of andere bekenden die wel de vroegere FiksFlitsen ontvingen, maar niet deze nieuwsbrief. In dat geval hebben wij géén juist e-mailadres. Dat is gelukkig gemakkelijk op te lossen: stuur een mailtje met het juiste e-mailadres én de volledige naam van de ontvanger naar fiksflits@ckvfiks.nl.

Hieronder, onder andere, de voorwoorden die als Nieuwsflits zijn gemaild.

FiksFlits: Laatste voorwoord 21-22

27 juni 13:45  Het was weer een raar korfbaljaar met alle coronaperikelen en na de zaal kwam je nooit in een lekker ritme i.v.m. de vele feestdagen waardoor er constant een vrij korfbalweekend was. Uiteindelijk hebben gelukkig van veel mooie dingen kunnen genieten.meer »

117x gelezen

FiksFlits: 20 juni

20 juni 11:15  Op een enkele wedstijd na, is afgelopen weekend voor de meeste teams de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Het was vooral een warme speelronde, laten we hopen dat dit een gunstig voorteken is voor de aankomende zomerstop!meer »

130x gelezen

FiksFlits: 25 juni 2022 Jubileumfeest Fiks (95 jaar)

13 juni 11:00  Aankomend weekend staat alweer de laatste speelronde op de agenda. Wat vliegt zo’n seizoen toch weer om! Maar met temperaturen die inmiddels al de goede kant op gaan, komt de zomerbreak ook wel op het goede moment. Maar… het seizoen kan natuurlijk niet worden afgesloten zonder een slotdag. Op deze dag, zaterdag 25 juni, willen wij het 95-jarig bestaan van CKV Fiks groots met jullie vieren, want dat is toch wel een feestje waard!meer »

144x gelezen

Fiksflits: Zaterdag en TZ nieuws

6 juni 12:30  Je komt maar moeilijk in het ritme met al die vrije korfbalweekenden, er staan nu 2 nog speelrondes op het programma en dan is de competitie afgelopen. Hopelijk kunnen we volgend seizoen voor 100% uitspelen en zijn we van alle Covid beperkingen af.meer »

340x gelezen

Fiksflits: Aftellen is begonnen….

31 mei 20:00  Met nog slechts 2 competitierondes, de jubileumdag én de jeugddag in het vooruit schiet. Tsja… en waar ga je het dan nog over hebben in je voorwoord. 😉 Alles is al een keer voorbij gekomen maar ik doe toch een dappere poging (of herhaling van zetten).meer »

461x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!