Bestuur - CKV Fiks

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bestuur

Met de komst van de nieuwe website is de FiksFlits komen te vervallen. Zijn er berichten die bijzondere aandacht vereisen, dan worden die via deze nieuwe "Nieuwsflits" gemaild. Het is wel belangrijk dat we van iedereen een werkend e-mailadres hebben. Die e-mailadressen halen wij uit SportLink (onze ledenadministratie). Misschien zijn er teamgenoten of andere bekenden die wel de vroegere FiksFlitsen ontvingen, maar niet deze nieuwsbrief. In dat geval hebben wij géén juist e-mailadres. Dat is gelukkig gemakkelijk op te lossen: stuur een mailtje met het juiste e-mailadres én de volledige naam van de ontvanger naar fiksflits@ckvfiks.nl.

Hieronder, onder andere, de voorwoorden die als Nieuwsflits zijn gemaild.

FiksFlits: 30 januari

30 januari 11:30  Het was afgelopen zaterdag een mooie lange korfbaldag in Sporthal De Cuyl! Vanaf de start van de dag om 9.00 u werden de eerste jeugdwedstrijden gespeeld en in de middag speelden Fiks 4, Fiks 3 en Fiks 2 achter elkaar.meer »

101x gelezen

FiksFlits: Aanmeldingen Fiks jeugdkamp al op ruim 50 kinderen!

24 januari 22:30  De voorbereidingen voor het fiks jeugdkamp 2023 zijn in volle gang en de teller staat inmiddels op ruim 50 aanmeldingen. Superleuk dat zoveel kinderen dit jaar weer met de gezelligste korfbalvereniging mee op kamp willen.meer »

48x gelezen

FiksFlits: 300 km verder…

16 januari 16:15  Het was een puzzel voor alle coaches afgelopen weekend.meer »

170x gelezen

FiksFlits: Gelukkig nieuwjaar!

9 januari 12:30  De eerste Fiksflits van 2023. Woensdagavond hebben we met een aantal sponsors en leden al kunnen proosten op het nieuwe jaar tijdens de geslaagde nieuwjaarsreceptie.meer »

94x gelezen

FiksFlits: De feestdagen komen er weer aan!

19 december 17:30  Afgelopen zaterdag stonden er weer mooie wedstrijden op het programma. Fiks 1 trok helaas, na een spannende wedstrijd, weer aan het kortste eind. Dit keer werd met een miniem verschil (23-22) verloren van HKC uit Hardinxveld-Giessendam.meer »

180x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!