Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bestuur

Met de komst van de nieuwe website is de FiksFlits komen te vervallen. Zijn er berichten die bijzondere aandacht vereisen, dan worden die via deze nieuwe "Nieuwsflits" gemaild. Het is wel belangrijk dat we van iedereen een werkend e-mailadres hebben. Die e-mailadressen halen wij uit SportLink (onze ledenadministratie). Misschien zijn er teamgenoten of andere bekenden die wel de vroegere FiksFlitsen ontvingen, maar niet deze nieuwsbrief. In dat geval hebben wij géén juist e-mailadres. Dat is gelukkig gemakkelijk op te lossen: stuur een mailtje met het juiste e-mailadres én de volledige naam van de ontvanger naar fiksflits@ckvfiks.nl.

Hieronder, onder andere, de voorwoorden die als Nieuwsflits zijn gemaild.

FiksFlits: Herstvakantie bij Fiks

Gisteren, 18 oktober 12:00  Deze week is het herfstvakantie. Voor vele (jeugd)Fiksers betekent dat even genieten van een paar dagen vrij. Anderen werken stug door, maar doen dat hopelijk wel in een rustiger tempo.meer »

25x gelezen

FiksFlits: kampioenen op een zonnige oktober zaterdag!

11 oktober 8:45  De eerste helft veldcompetitie nadert zijn einde. Het is de bekende oktoberperiode waarbij je soms als hunkert naar de zaal als het met bakken uit de hemel komt. Maar als dan de zon zich toch laat zien, is het weer maximaal genieten op het sportcomplex van Fiks! En dat was afgelopen zaterdag ook het geval!meer »

69x gelezen

FiksFlits: Genoten op de velden

26 september 12:15  Vrijdagavond zei Youp tegen mij; Nic je moet echt even naar de F1 komen kijken. Uiteraard doen we dat en ik heb inderdaad genoten, wat een spelvreugde en wat een niveau! Tegen TOP F1 werd het maar liefst 17-17, niet normaal.meer »

115x gelezen

Sven de Ruijter benoemd tot erelid CKV Fiks

20 september 9:45  Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld, kon eindelijk de huldiging van ex-voorzitter Sven de Ruijter plaatsvinden.meer »

64x gelezen

Grote Clubactie Fiks begonnen!

19 september 12:15  Grote Clubactie Fiks begonnen!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!