Bestuur - CKV Fiks

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bestuur

Met de komst van de nieuwe website is er ook een nieuwe versie van de FiksFlits. Zijn er berichten die bijzondere aandacht vereisen, dan worden die via dit nieuwe systeem gemaild. Het is wel belangrijk dat we van iedereen een werkend e-mailadres hebben. Die e-mailadressen halen wij uit SportLink (onze ledenadministratie). Misschien zijn er teamgenoten of andere bekenden die wel de vroegere FiksFlitsen ontvingen, maar niet deze nieuwsbrief. In dat geval hebben wij géén juist e-mailadres. Dat is gelukkig gemakkelijk op te lossen: stuur een mailtje met het juiste e-mailadres én de volledige naam van de ontvanger naar fiksflits@ckvfiks.nl.

Hieronder, onder andere, de voorwoorden van het bestuur.

Fiksflits: Genieten op de velden

25 september 12:15  Weer een lekkere drukke dag op de Fiks velden afgelopen zaterdag, waarbij de resultaten net als het weer wisselvallig waren.meer »

94x gelezen

Fiksflits: Weer een mooie zonnige korfbaldag!

18 september 12:15  Helaas deze keer weinig wedstrijden op ons eigen veld in Oegstgeest vanwege een laatste poulewijziging van Fiks 4. Bijzonder jammer dat die middag al om 13.00 uur de laatste wedstrijd werd gespeeld. Gelukkig werd na deze wedstrijd en door terugkerende teams nog wel genoten van het zonnetje op ons eigen terras!meer »

102x gelezen

FiksFlits: Een zonnige start van het seizoen!

11 september 11:45  Wat was het een heerlijke start van het seizoen op ons eigen Fiks complex! Een zonovergoten dag met tropische temperaturen, veel wedstrijden, een sponsorborrel en een hele lange zwoele avond waarbij vele Fiksers nog lang bleven hangen op het terras. De kop is er af, het nieuwe seizoen is begonnen!meer »

120x gelezen

FiksFlits: Start competitie

5 september 10:15  Beste Fiksers, Afgelopen weekend was het laatste oefenweekend voordat de competitie weer gaat beginnen. In een heerlijk zonnetje heeft de jeugd een toernooi gespeeld bij kv TOP uit Sassenheim. Een goed verzorgd toernooi en onze E1 ging er in hun poule heel knap met de winst vandoor. meer »

149x gelezen

FiksFlits: Start van het seizoen

29 augustus 9:30  Ik moet nog bijkomen van de vele mooie sportmomenten afgelopen weekend met uiteraard het hoogtepunt de 400 meter bij de dames. De hockeyteams waren geweldig met een mooie apotheose bij de mannen en de hele sfeer en organisatie bij de F1 was van een ongekend hoog niveau. Kortom; veel tv gekeken..meer »

189x gelezen

Bestuursbericht: We gaan weer beginnen

21 augustus 12:30  Afgelopen week is de selectie en 3e weer begonnen met trainen en afgelopen weekend is de selectie zelfs een weekend in België geweest om tegen de Belgische kampioen te oefenen. Het was een gezellig weekend met mooie resultaten.meer »

191x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!