Team-informatie - CKV Fiks

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Team-informatie

Wie zijn de Flinkies?Flinkies logo

De Flinkies is een groep enthousiaste kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Ook al zijn ze nog maar klein, deze kinderen worden door de trainingen super Flink! Een ouder is altijd aanwezig om hen gedurende de spelletjes te begeleiden, wanneer hij/zij het spel bijvoorbeeld spannend vindt. De trainingen staan onder leiding van ervaren trainers.  
 
Bij de Flinkies wordt onbewust, spelenderwijs geleerd door de kinderen. Daar wordt gewerkt aan de oog-hand coördinatie, de grove motoriek, klimmen en klauteren, gooien en vangen. Ook wordt er gezamenlijk gezongen en wordt er altijd een leuk eindspel gespeeld met de ouders erbij. Na afloop van trainingen wordt door de groep gezamenlijk limonade gedronken en bij feestdagen worden speciale activiteiten voor de Flinkies georganiseerd.

Locatie en tijden

De Flinkies trainen elke zaterdagochtend van 10.00 - 10.45 uur. Gedurende onze veldcompetitie (september-oktober en april-mei) trainen de Flinkies op ons (kunst)grasveld aan de van Houdringelaan. Tijdens de zaalcompetitie vinden trainingen plaats in sporthal de Cuyl. Beide locaties zijn te vinden in sportpark de Voscuyl.  

Contact

Voor vragen over de flinkietraining kunt u terecht bij Maaike van der Kraan:
@: flinkies@ckvfiks.nl 

Informatieblad Flinkies & Kangoeroes

Wilt u alle informatie over de Flinkies en Kangoeroes bij Fiks even rustig kunnen nalezen? Dat kan, wij hebben daarvoor een informatieblad opgesteld waarin overzichtelijk staat opgenomen hoe de eerste jaren van onze jongste leden bij Fiks verlopen.

Download het informatieblad

Training:

Dag Tijd Trainer(s) Veld Kleedkamer Opmerkingen
Zaterdag 10.00 - 11.00 Hoofdveld (1)
  • Hoofdveld (1)
  • -
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!