Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bestuur

Met de komst van de nieuwe website is de FiksFlits komen te vervallen. Zijn er berichten die bijzondere aandacht vereisen, dan worden die via deze nieuwe "Nieuwsflits" gemaild. Het is wel belangrijk dat we van iedereen een werkend e-mailadres hebben. Die e-mailadressen halen wij uit SportLink (onze ledenadministratie). Misschien zijn er teamgenoten of andere bekenden die wel de vroegere FiksFlitsen ontvingen, maar niet deze nieuwsbrief. In dat geval hebben wij géén juist e-mailadres. Dat is gelukkig gemakkelijk op te lossen: stuur een mailtje met het juiste e-mailadres én de volledige naam van de ontvanger naar fiksflits@ckvfiks.nl.

Hieronder, onder andere, de voorwoorden die als Nieuwsflits zijn gemaild.

Fiksflits: Weer ouderwets gezellig bij Fiks!

17 juni 15:15  De versoepelingen en het lekkere weer zetten door en dat is goed nieuws! Dit resulteerde afgelopen zaterdag wederom in een grote opkomst bij de vriendjes/vriendinnetjestraining voor de F, E en D-jeugd. Met ruim 60 kids werd er onder leiding van enthousiaste trainers weer fanatiek gesport! Ook de andere jeugdteams trainen alvast goed door met het oog op het komende seizoen. En hoe fijn is het dat alle ouders hun kids weer kunnen zien sporten onder het genot van een hapje/drankje op het terras. De komende weken gaan we dan ook nog lekker door!meer »

79x gelezen

Fiksflits: Jouw stem stelt en jouw mening en feedback is waardevol!

7 juni 9:30  En soms is een verbetering na ontvangen feedback ook snel doorgevoerd! Mooi voorbeeld is de titel van het wekelijkse bestuursbericht. Deze titel bleek helaas niet uitnodigend genoeg om ook nog eens het volledige bericht op de website te lezen. Volgens mij mede veroorzaakt door de hoeveelheid (zakelijke) emails die iedereen door het thuiswerken ontvangt. Vanaf nu ontvang je dan ook de Fiksflits (voor de oudere leden bekend vanuit het pré-digitale tijdperk) met de volledige inhoud van het bericht.meer »

106x gelezen

Bestuursbericht: We gaan je bellen

31 mei 12:45  Eindelijk was het zover, afgelopen zaterdag konden we genieten van het zonnige terras bij Fiks. Er waren ca 40 mensen die heerlijk hebben genoten en na maanden zag je weer bekende gezichten, we waren er echt aan toe.meer »

293x gelezen

Bestuursbericht: FIKS-terras open op de zaterdagen van 10.00 uur tot en met 20.00 uur!

18 mei 18:45  De versoepelingen die door de overheid worden ingevoerd hebben gelukkig ook positieve gevolgen voor de (sport)verenigingen. Eerder hoorden wij al dat ook het sporten voor 27+ werd uitgebreid en nu zijn er positieve ontwikkelingen op het gebied van de horeca.meer »

560x gelezen

Bestuursbericht: Belangrijke A.L.V.

10 mei 18:00  Ik ga beginnen met een groot compliment te geven aan alle trainers, ze staan al vanaf februari in de kou alle spelers het zo goed mogelijk naar de zin te maken en dat valt echt niet. Ondanks alle clinics, wedstrijden, leuke oefeningen etc hebben we erg veel afzeggingen gehad. Het heeft ook absoluut met corona te maken want veel clubs hebben er last van, maar voor de opbouw van de club is het niet goed.meer »

398x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!