Fikse Vrienden - CKV Fiks

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Fikse Vrienden

Fikse Vrienden!Medaille plaatje voor Fikse Vrienden

U kunt vanaf nu onze club steunen voor 10 (brons), 15 (zilver) of 25 (goud) euro of natuurlijk meer, platina! En we hopen dat Fiks altijd het “eregoud” zal blijven behouden en bij u op de eerste plaats zal blijven staan.

Wij noemen onze donateurs: Fikse Vrienden!

Ik zal mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Monique van Welzen en ik ben de moeder van Dominic van Welzen. Hij speelt op dit moment in het 1e van Fiks.

Aan o.a. het begin en het einde van het zaal- en veldseizoen stuur ik u een update over het wel en wee van Fiks.

U kunt Fiks 1 en 2 volgen iedere zaterdag via Twitter: @CKV_fiks. En voor het programma en andere zaken is onze website altijd up to date: www.ckvfiks.nl.

Uw hulp is hard nodig in deze tijd dat de kleinere clubs noodgedwongen moeten fuseren met grotere clubs in de omgeving. CKV Fiks is nog steeds groeiende en dat willen wij graag zou houden.

Ook speelt het fors verhogen van de kosten die de gemeente Oegstgeest nu aan de plaatselijke sportclubs gaat doorberekenen, ons grote parten. Steun daarom onze club!
Stuur mij een berichtje als u een Fikse Vriend wilt worden!

Met Fikse groeten,

Monique van Welzen van Rij

NB: Het rekening nummer van Fiks is IBAN NL81 INGB 0003 9719 73 t.n.v. C.K.V. Fiks en dan graag onder vermelding van Fikse Vrienden.
Maak gebruik van een machtigingsformulier, ik stuur u deze graag toe.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!