Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bestuursbericht: Jeugd heeft de toekomst

12 april 2021 12:00

Nico

We moeten er veel aan doen om jeugdspelers aan Fiks te binden, de jeugd kiest al gauw voor voetbal en in Oegstgeest voor hockey. Ik ben dan ook blij dat dit besef er is bij Fiks. We hebben een jeugdevents die altijd bereid is om dingen te organiseren maar er mag helaas zo weinig afgelopen jaar.

Vorige week zaterdag werden er volop paaseieren verstopt op ons veld en als er weer meer mag van de overheid gaan we het zeker inhalen. Het enige wat we momenteel kunnen doen is trainen geven en het proberen zo leuk mogelijk te maken voor alle kids. TZ regelt onderlinge wedstrijden en clinics.

Zaterdag staat er een schutterstoernooi op het programma voor de A t/m de C en als toetje krijgen de F, E en D zaterdag as trainen van diverse selectiespelers en aan het eind van de training mogen ze een partijtje spelen tegen de selectie.

 

We hopen dat het gewaardeerd wordt door de spelers en ouders want heel veel meer kunnen we helaas niet doen. De trainers nemen zelf contact op met de teams omtrent het trainen geven tijdens de meivakantie, de verwachting is dat er veel spelers op een welverdiende vakantie gaan in Nederland.

 

Tenslotte wil ik de sponsorcommissie en alle die hards die de magazines hebben rond gebracht hartelijk bedanken. Het was echt een flinke klus maar heeft ons ook weer 1060 euro opgeleverd en dat is in deze tijd erg belangrijk voor de club.

 

Laten we hopen op wat meer versoepelingen en ik wens alle spelers van de F,E,D succes zaterdag en dat jullie winnen lijkt mij wel duidelijk.

 

Handige links:

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!