Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bestuursbericht: Nieuw meubilair voor in de Fiks kantine!

18 maart 2021 11:45

Ilse

Iets later dan normaal, maar bij deze toch nog een berichtje vanuit het bestuur met wat kleine huishoudelijke mededelingen. Het was een week waarin de sportmogelijkheden voor ‘de oudere’ leden iets meer is uitgebreid. Langzaamaan begint er gelukkig steeds meer te mogen. Door de KNKV is dan ook een routekaart opgesteld voor de tweede helft van de veldcompetitie. Deze is te vinden op de site van de KNKV. Wij hopen met er met zijn allen op dat de veldcompetitie kan worden uitgespeeld!

Ook met betrekking tot het opknappen van de kantine is goed nieuws te melden. De afgelopen tijd wordt door Fiks en de SKO goed samengewerkt om de uitstraling van de kantine te verbeteren. Om extra opbergruimte te creëren is ervoor gekozen om gezamenlijk een tweede container aan te schaffen, welke binnenkort zal worden geplaatst. Ook is er afgelopen week gezamenlijk nieuw meubilair uitgekozen en gekocht. De hoop is dat wij er dit seizoen al van kunnen gaan genieten!

 

Ook heeft Fiks het op zich genomen om het gemeente magazine van Oegstgeest uit te delen in Oegstgeest en hiermee een mooi bedrag voor de club te verdienen. De sponsorcommissie heeft er een enorme klus aan gehad om het verspreiden van circa 7100 magazines in goede banen te leiden. Gelukkig hebben ongeveer 50 vrijwilligers zich aangemeld om de magazines uit te delen in de verschillende wijken. De eerste is inmiddels officieel in ontvangst genomen samen met de Wethouder. Een hele goede actie en complimenten voor de sponsorcommissie!

 

Voor een ieder nog een fijne week en hopelijk tot snel!

 

Handige links:

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!