Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bestuursbericht: Einde zaalseizoen… en hoe nu verder?

13 januari 2021 16:00


Wat iedereen al vreesde is, na de persconferentie, zojuist waarheid geworden. M.u.v. de (reserve) Korfballeague teams zal er geen zaalcompetitie meer gespeeld worden. Persoonlijk vind ik het een verstandig besluit om de maatregelen te verlengen, maar o zo jammer voor iedereen! Het niet kunnen samenzijn en -komen in groter gezelschap en sporten moeten we helaas uitstellen. En wat moet je als bestuurslid dan in het wekelijkse bestuursbericht schrijven………? Nou… er gebeurt in ieder geval genoeg in de vereniging.

Er gebeurt in ieder geval genoeg in de vereniging. Zo zijn een aantal Fikse klussers al een paar weken bezig met het verbouwen van de keuken. Als de heren het rappe tempo erin houden dan kunnen we het resultaat over niet al te lang met jullie delen!

Onze vertrouwenspersonen willen een projectgroep formeren om de ‘sociale veiligheid’ binnen onze vereniging onder de loep te nemen en daar waar nodig te verbeteren. Sociale veiligheid is voor al onze leden een belangrijk onderwerp en is de basis voor een leuke, veilige tijd en omgeving bij Fiks. Wil je meepraten? Lees dat deze oproep en meld je aan bij Thea van Balen

Nu we de zaal voorlopig niet meer in mogen denkt Jeugd Technische Zaken samen met de trainers na over het trainen en/of spelen van onderlinge oefenwedstrijden op het veld. Zodra er meer bekend is over de vervroegde start op het veld dan wordt iedereen uiteraard geïnformeerd. Dan kan de jeugd weer hun ei en energie kwijt én houden ze binding met hun team.

Binding met je team en vereniging is en blijft belangrijk! De lotenverkoop van de Grote Clubactie door onze jeugd heeft geweldig bedrag opgeleverd. En zoals voorgaande jaren wordt dit weer aan de jeugd besteed. De top 5 lotenverkopers en waaraan het bedrag besteed wordt lees je hier. Besteding moet helaas nog even op zich wachten, maar wat in het vat zit…..

Tot slot willen wij, als vereniging, in deze tijd graag iets terug doen voor medewerkers in de zorg en natuurlijk ook voor onze eigen leden. Hiervoor willen we een deel van de contributie voor de zaal-periode gebruiken , die we nu gedeeltelijk niet besteden aan (bijvoorbeeld) zaalhuur. Exacte invulling wordt nu uitgewerkt maar we houden het uiteraard lokaal. Daarnaast plannen we een activiteit/feest dat we voor alle leden zonder of met minimale extra kosten willen organiseren. Binnenkort volgt meer informatie over deze initiatieven. Wil je liever niet dat jouw contributie wordt besteed aan deze initiatieven, of heb je andere bezwaren of vragen met betrekking tot de contributiebetaling, neem dan contact op met de penningmeester via penningmeester@ckvfiks.nl!

 

Hou vol, hou vast en blijf gezond!

Fikse groet,

Natasja

 

Handige link:

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!