Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Corona Update

corona.png

Laatst bijgewerkt: 21-09-2021

Coronamaatregelen per zaterdag 25 september

Vanaf zaterdag 25 september zijn de coronamaatregelen gewijzigd. De basisregel 'verplicht 1,5 meter afstand houden' verandert in een dringend advies om afstand te houden. Het blijft dus verstandig om elkaar de ruimte te geven. 

Als bestuur vinden wij het belangrijk dat onze leden, supporters en tegenstanders gezond blijven en wij met elkaar een veilige sportomgeving creëren. Wij doen een nadrukkelijke oproep aan iedereen om zich aan de geldende corona richtlijnen (meer informatie in de Q&A van het KNKV) te houden en de aanwijzingen op ons complex op te volgen.

CTB (CoronaToegangsBewijs) en ID-bewijs:
Tijdens jouw bezoek aan Fiks is het mogelijk dat je gevraagd wordt jouw CTB (CoronaToegangsBewijs) en ID-bewijs te tonen. Zorg dus dat je de CoronaCheck-app hebt geïnstallerd als je 13 jaar of ouder bent. Neem altijd een geldig ID-bewijs mee.

Algemene richtlijnen gebaseerd op de landelijke maatregelen:

  • Heb je corona-gerelateerde klachten, blijf dan thuis en laat je testen;
  • Ga direct naar huis wanneer er tijdens jouw verblijf bij Fiks klachten corona-gerelateerde klachten ontstaan: dit geldt voor spelers, scheidsrechters, coaches én supporters;
  • Was regelmatig je handen, schud geen handen en neem de gebruikelijke veiligheids- en hygiëneregels in acht.

Maatregelen bij Fiks vanaf 25 september:

  • Publiek: Alle publiek is zonder beperking welkom bij Fiks!
  • Kantine: Er is een CTB nodig voor het zittend nuttigen van eten en drinken in de kantine, op de daarvoor aangegeven plekken.  Er is géén CTB nodig voor het afhalen van eten en drinken, het gebruik van het terras of het nuttigen van afgehaald eten en drinken buiten de kantine.
  • Gezondheidscheck/registratieplicht: Een gezondheidscheck is alleen verplicht wanneer een CTB benodigd is.
  • Vervoer: Vanuit de overheid zijn geen beperkingen meer met betrekking tot het samen reizen naar (uit)wedstrijden en/of traingen.  Gebruik gezond verstand en maak zelf de afweging over wat wenselijk is.

Vastgestelde besmetting na bezoek Fiks:

  • Neem direct contact op met het bestuur zodat aanvullende maatregelen genomen kunnen worden. 

Mochten jullie vragen, tips of zorgen hebben, dan contact opnemen met Natasja Zitman (secretariaat@ckvfiks.nl; 06-10428098).

Laten we samen de verantwoordelijkheid nemen om er een gezond en sportief veldseizoen van maken!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!